Arbetsmiljökonsult

Om Atrax

Vi är det lilla konsultbolaget med en stor vision – att skapa en hållbar samhällsutveckling. Vi har stort fokus på hållbarhet både i och utanför våra uppdrag. Med gedigen kunskap, erfarenhet och nyfikenhet vill vi hjälpa våra kunder att skapa hållbara lösningar som möter dagens och framtidens behov.

Atrax är ett företag där varje konsults medverkan och bidrag har stor betydelse. Hos oss är det högt i tak, vi lägger stort fokus på trivsel och gruppkänsla samt hållbarhet över tid. Vi strävar efter att det alltid ska finnas möjlighet till personlig utveckling i och utanför uppdragen. Alla har möjlighet att påverka hur företaget ska utvecklas och drivas. Vi har gott rykte i branschen och medverkar i några av landets största projekt. På Atrax är vi stolta över att leverera ett stort värde till våra kunder!

Vi utför konsultuppdrag inom områdena Arbetsmiljö, Förorenade områden, Hållbarhet och Projektledning. Våra kunder är såväl privata som offentliga och finns främst inom samhällsbyggnad med inriktning infrastruktur.

Vi söker nu nya medarbetare till vårt affärsområde arbetsmiljö.

Affärsområde Arbetsmiljö

Inom affärsområde Arbetsmiljö arbetar vi med att driva arbetsmiljöfrågor i samhällsbyggnadsprojekt. Våra uppdrag handlar bland annat om byggarbetsmiljösamordning i planering och projektering samt i utförande, genomföra riskanalyser, utformning och uppföljning av arbetsmiljöplaner, leda skyddsronder och lagefterlevnadsuppföljning. Vidare genomför vi utbildningar i arbetsmiljölagstiftningen samt driver andra delar av våra kunders systematiska arbetsmiljöarbete. Vi arbetar i alla skeden, från planskede till produktion och vi har uppdrag hos både offentliga och privata aktörer.

Om tjänsten

Atrax söker nu en arbetsmiljökonsult med några års erfarenhet för att förstärka vår grupp som arbetar med Arbetsmiljö. Tjänsten kommer att innebära uppdrag för olika typer av kunder, både på beställarsidan och på entreprenörssidan. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i konsultrollen genom komplexa och utmanande projekt!

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning från universitet, högskola eller motsvarande.
  • Några års arbetslivserfarenhet av arbete med arbetsmiljöfrågor inom samhällsbyggnad.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.


Som person ser vi att du är nyfiken, driven, ansvarstagande, har god samarbetsförmåga samt affärsmässighet i ditt arbete.

Ansökan

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan till info@atrax.se. Vänligen skriv ”Ansökan arbetsmiljö” i ämnesraden.