Jobba hos oss

VI SÖKER NYA MEDARBETARE

Vill du bidra till samhällsbyggnadsbranschens utveckling mot ett hållbart samhälle? 

Vi behöver förstärka vårt team och söker nu nya medarbetare till samtliga affärsområden. Läs mer om våra lediga tjänster:

Förorenade områden
Hållbarhet
Arbetsmiljö
Projektledning

Varför jobba på Atrax?

BIDRA TILL EN HÅLLBAR SAMHÄLLSUTVECKLING

Vi har stort fokus på hållbarhet både i och utanför våra uppdrag. Med gedigen kunskap, erfarenhet och nyfikenhet vill vi hjälpa våra kunder att skapa hållbara lösningar som möter framtidens behov. Vi utvecklar oss kontinuerligt inom hållbarhetsfrågor i form av workshops och föreläsningar. 


BALANS I LIVET

Vi värderar högt att ha en rimlig arbetsbelastning, tid för återhämtning och en balanserad livsstil. Vi har 30 dagars semester och flexibel arbetstid. Vi har flertalet tränings- och aktivitetsgrupper för att främja hälsan hos våra medarbetare. Vi vill att våra medarbetare ska stanna och trivas hos oss och då behöver vi hjälpa varandra att få en lagom arbetsbelastning och balans mellan arbete och fritid.


NÖJDA MEDARBETARE

Hos oss är det högt i tak. Vi lägger stort fokus på trivsel, gruppkänsla samt hållbarhet över tid. Vi strävar efter att det alltid ska finnas möjlighet till personlig utveckling i och utanför uppdragen.

Arbetsmiljö är en viktig del i våra möten och vi diskuterar regelbundet vår företagskultur och våra värderingar. Vår årliga medarbetarenkät visar på höga siffror och vi har årliga konferensresor, samt många arrangerade och spontana aktiviteter tillsammans. 

Våra värderingar

  • Professionalitet – vi är experter på det vi gör och levererar med hög kvalitet
  • Öppenhet – vi är ärliga och transparenta internt och mot kunden
  • Hållbarhet – vi gör medvetna val
  • Integritet – vi står för våra val och vår verksamhet