Konsult inom förorenade områden

Om Atrax

Vi är det lilla konsultbolaget med en stor vision – att skapa en hållbar samhällsutveckling. Vi har stort fokus på hållbarhet både i och utanför våra uppdrag. Med gedigen kunskap, erfarenhet och nyfikenhet vill vi hjälpa våra kunder att skapa hållbara lösningar som möter dagens och framtidens behov.

Atrax är ett företag där varje konsults medverkan och bidrag har stor betydelse. Hos oss är det högt i tak, vi lägger stort fokus på trivsel och gruppkänsla samt hållbarhet över tid. Vi strävar efter att det alltid ska finnas möjlighet till personlig utveckling i och utanför uppdragen. Alla har möjlighet att påverka hur företaget ska utvecklas och drivas. Vi har gott rykte i branschen och medverkar i några av landets största projekt. På Atrax är vi stolta över att leverera ett stort värde till våra kunder!

Vi utför konsultuppdrag inom områdena Arbetsmiljö, Förorenade områden, Hållbarhet och Projektledning. Våra kunder är såväl privata som offentliga och finns främst inom samhällsbyggnad med inriktning infrastruktur.

Vi söker nu nya medarbetare till vårt affärsområde förorenade områden.

Affärsområde Förorenade områden

Inom förorenade områden arbetar vi på Atrax med allt från historiska inventeringar, tidiga undersökningar, riskbedömningar till planering, projektering och genomförande av efterbehandlingsåtgärder. Vi har även särskild expertis avseende sulfidproblematik som är mycket efterfrågad och vi hjälper många kunder med denna fråga.

Våra seniora konsulter arbetar i flera projekt som beställarstöd där vi hjälper både privata och offentliga kunder med strategier kring förorenad mark och större efterbehandlingsprojekt.

Om tjänsten

Atrax söker nu en senior miljökonsult som kan vara med och utveckla och förstärka vår grupp som arbetar med förorenade områden.

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning från universitet, högskola eller motsvarande.
  • Flerårig erfarenhet av arbete med förorenade områden, gärna som konsult.
  • Förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.
  • Då arbetet till viss del bedrivs i fält krävs B-körkort.


Som person ser vi att du är nyfiken, driven, ansvarstagande, har god samarbetsförmåga samt affärsmässighet i ditt arbete.

Ansökan

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan till info@atrax.se. Vänligen skriv ”Ansökan förorenade områden” i ämnesraden.