Erik Hammarström

DSC_7784_web
Erik Hammarström
PROJEKTLEDARE & HÅLLBARHETSKONSULT

Erik har främst arbetat inom stora infrastrukturprojekt i tidiga skeden med uppdrags- och projekteringsledning samt planläggning och hållbarhet.

I uppdrags- och projekteringsledning har han särskilt haft ansvar för visuell planering, tekniksamordning och extern samordning mot parallella projekt i lokaliseringsutredning och systemhandling. I planläggning har Erik främst arbetat samordnande och tagit stort ansvar i framtagande och kvalitetssäkring av leveranser, medan det i hållbarhet varit fokus på att driva fram åtgärder för att minska påverkan och driva planering och projektering mot högre hållbarhetsmålsättningar.

I arbetet drivs Erik av att leda och samordna komplexa infrastrukturprojekt med målsättningen att skapa en robust infrastruktur för ett hållbart samhälle. Han har tidigare arbetat inom projekt som Ostlänken, Tvärförbindelse Södertörn, Väsby Entré, Program E18 och Nya tunnelbanan Akalla-Barkarby och Älvsjö-Fridhemsplan.

Erik arbetar för närvarande med planläggningen av ny tunnelbana mellan Älvsjö och Fridhemsplan, där han särskilt arbetar med samråd och det material som ska tas fram i samband med detta.

Kontakta Erik Hammarström
Telefon: +46(0)-72-206 15 32
E-mail: erik.hammarstrom@atrax.se