Hållbarhetskonsult

Om Atrax

Vi är det lilla konsultbolaget med en stor vision – att skapa en hållbar samhällsutveckling. Vi har stort fokus på hållbarhet både i och utanför våra uppdrag. Med gedigen kunskap, erfarenhet och nyfikenhet vill vi hjälpa våra kunder att skapa hållbara lösningar som möter dagens och framtidens behov.

Atrax är ett företag där varje konsults medverkan och bidrag har stor betydelse. Hos oss är det högt i tak, vi lägger stort fokus på trivsel och gruppkänsla samt hållbarhet över tid. Vi strävar efter att det alltid ska finnas möjlighet till personlig utveckling i och utanför uppdragen. Alla har möjlighet att påverka hur företaget ska utvecklas och drivas. Vi har gott rykte i branschen och medverkar i några av landets största projekt. På Atrax är vi stolta över att leverera ett stort värde till våra kunder!

Vi utför konsultuppdrag inom områdena Arbetsmiljö, Förorenade områden, Hållbarhet och Projektledning. Våra kunder är såväl privata som offentliga och finns främst inom samhällsbyggnad med inriktning infrastruktur.

Vi söker nu nya medarbetare till vårt affärsområde hållbarhet.

Affärsområde hållbarhet

Inom affärsområde hållbarhet arbetar vi med att driva hållbarhetsfrågor inom samhällsbyggnadsbranschen. Vi har kompetens inom miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet och våra tjänster omfattar strategisk rådgivning, samordning och uppföljning, utbildningar respektive analyser och utredningar. Våra uppdrag spänner från de största infrastrukturprojekten till mindre utredningsuppdrag för privata aktörer.

Vi finns med i alla skeden, från idé och behov, via planering, projektering och produktion till förvaltning, utveckling och avveckling. Vårt mål är att hållbarhet ska vara en naturlig, värdeskapande och integrerad del av kundernas kärnverksamhet.

Om tjänsten

Atrax söker nu en ny kollega som kan förstärka och vill vara med och utveckla vår grupp som arbetar med Hållbarhet. För att trivas i denna roll gillar du att arbeta i olika uppdrag för olika typer av kunder, samarbeta och skapa nya samarbeten samt att ta en idé från start till mål.

Vi söker dig som har:

  • Relevant utbildning från universitet, högskola eller motsvarande.
  • Några års arbetslivserfarenhet av arbete med hållbarhetsfrågor, gärna inom samhällsbyggnadssektorn.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Som person ser vi att du är nyfiken, driven, ansvarstagande, har god samarbetsförmåga samt affärsmässighet i ditt arbete.

Ansökan

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan till info@atrax.se. Vänligen skriv ”Ansökan hållbarhet” i ämnesraden.